0


Τεστ παρατηρητικότητας: Πόσο παρατηρητικός νομίζεις ότι είσαι, αλλά πόσο είσαι πραγματικά;


Το παρακάτω βίντεο σου ζητάει να βρεις πόσες πάσες θα δώσει η ομάδα στα λευκά (παρακαλώ εάν δεν έχετε κάνει ακόμα το τεστ μη διαβάσετε παρακάτω γιατί θα σας το χαλάσουμε). Αρχίζουν λοιπόν όλοι να ρίχνουν πάσες ο ένας στον άλλον και οκ εν τέλει σε ρωτάει το νούμερο και το πιο πιθανό εάν ξέρεις να μετράς σωστά είναι να το βρεις. Όμως η παρατηρητικότητα δεν κρύβεται εκεί!


Ανάμεσα στους παίκτες όμως ξαφνικά βρίσκεται μια μαύρη αρκούδα που κάνει moonwalk (τύφλα να "χει ο Michael Jackson). Το παρατηρήσατε αυτό; Νομίζω οι περισσότεροι από εμάς όχι γιατί όπως λέει η τελική πρόταση του βίντεο: Είναι εύκολο να αγνοήσεις κάτι που δε θες να δεις!!


Δυστυχώς όλοι λίγο πολύ κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και δυστυχώς όχι μόνο σε αυτό το απλό τεστάκι, αλλά και γενικότερα στη ζωή. Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ηθικό δίδαγμα σε αυτή την ιστορία είναι: μην εστιάζεις μόνο στο πρόβλημα που σου δίνεται, κοίτα καλά γύρω σου, διότι μπορεί να ανακαλύψεις κάτι πολύ πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά πράγματα από αυτό που ψάχνεις!!


Τεστ παρατηρητικότητας: Πόσο παρατηρητικός είσαι πραγματικά;

Δημοσίευση σχολίου

 
Top